Президентът на САЩ Доналд Тръмп  потвърди намерението си да поднови

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп  потвърди намерението си да поднови
Коментари Харесай

Президентът на САЩ потвърди намерението си за подновяване на предизборните си митинги

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  удостовери желанието си да възобнови предизборните си манифестации в редица щати, оповестява „ Газета ”, като се базира на информация от пресслужбата на Белия дом.

По-конкретно, президентът има желание да организира манифестации в Оклахома, Флорида, Аризона и Северна Каролина, се прецизира в известието.

По-рано изданието Politico заяви, че Тръмп има желание в околните две седмици да възобнови провеждането на предизборни манифестации на последователите на Републиканската партия, макар разпространяването на коронавирусната зараза.

Президентските избори би трябвало да се проведат на 3 ноември.

Основни претенденти за поста са актуалният президент, представителят на републиканците Доналд Тръмп и някогашният вицепрезидент на Съединени американски щати демократа Джо Байдън.

 

/ПИК
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продъ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР